Over Healthyher

Over Healthyher

Over Healthyher

Over HealthyHer - Christine

Over Healthyher

MIJN GROOTSTE VERLANG - EEN LEUK EN VRIJ LEVEN

Over Healthyher

De relatie met de vader van mijn dochtertje liep stuk, ik verloor een dierbaar familielid en ik kreeg te horen dat ik een voorstadium van baarmoederhalskanker had…

Hoe ben ik op deze donkere plek terecht gekomen?

Daar stond ik dan… Een aantal heftige gebeurtenissen hadden mijn leven compleet op zijn kop gezet. De relatie met de vader van mijn dochtertje liep stuk, ik verloor een dierbaar familielid en ik kreeg te horen dat ik een voorstadium van baarmoederhalskanker had.
Op het donkerste moment in die periode vroeg ik me af hoe ik in deze situatie terecht was gekomen. Ik wist dat ik weer uit dat dal naar boven zou klimmen, maar ik had op dat moment geen idee hoe. En toen kreeg ik er ook nog een burn-out bovenop.

Wat vooraf ging aan dat moment 

Ik leefde vooral naar de verwachtingen van anderen. Tenminste wat ik dacht dat ze wilden en van mij verwachtten. Ik probeerde alle ballen hoog te houden en alle rollen zo goed mogelijk te vervullen. Van werknemer, partner en geliefde, moeder en huisvrouw. Ik had geen idee wat ik zelf wilde en wie ik zelf was. Ik was constant moe en kon geen grenzen aangeven.

Laat meer zien +

CONTACT ME
https://healthyher.nl/wp-content/uploads/2022/09/Christina-300x380.jpg

Over Healthyher

“Durven is even je evenwicht verliezen, niet durven is jezelf verliezen.” Soren Kierkegaard

Over Healthyher

Het ontstaan van mijn missie

Het was in die periode dat mijn idee voor HealthyHer geboren werd. Ik weet dat ik niet de enige vrouw ben die zich de vraag “Wat is nu echt belangrijk voor mij?” stelt. Ik weet dat ik niet de enige vrouw ben die bereid is actief stappen te zetten om haar leven te veranderen. Ik wil je laten zien dat je de draad weer kunt oppakken als je na een heftige gebeurtenis in een diep dal ben terechtgekomen. Ik wil je ervan overtuigen dat je een mooier leven dan ooit kunt krijgen en mijn positieve ervaringen met je te delen. Zodat jij je leven kunt leiden op de manier die bij je past.

Ik heb daarom een aantal programma's ontwikkeld waarin ik persoonlijke gesprekken met jou combineer met oefeningen, live sessies en (sportieve en zelfverdedigings-) events met andere vrouwen. Die mix van elementen blijkt een heel sterke te zijn. Ik vind niks mooier dan je te begeleiden in de transformatie naar een zelfbewuster leven waarin je zelf het heft in handen hebben en beseft dat je leven wèl grotendeels maakbaar is. Je leert je grenzen aangeven, maakt andere keuzes en voelt de vrijheid om vanuit 'willen' en niet meer vanuit 'moeten' dingen te doen.

Over Healthyher

Gecertificeerd coach

Mijn persoonlijke eigenschappen spelen een belangrijke rol bij die transformatie. Mensen voelen zich bij mij vaak zo op hun gemak dat ze mij bij onze eerste ontmoeting al in vertrouwen nemen en dingen vertellen die zij nooit eerder durfden te delen. Ik kan verder heel goed luisteren en doorvragen om problemen te doorgronden, kwaliteiten die van belang zijn bij de begeleiding.

Om die ervaringen en kwaliteiten te versterken zodat ik je met HealthyHer echt het beste van mijzelf kan geven, volgde ik een coach-opleiding en mag ik me sinds 2019 een gecertificeerd coach noemen. Ik deed verder een Reiki-cursus en volgde een communicatie- en hypnoseopleiding.

Ik ben echter nog lang niet uitgeleerd. Hoe meer ik leer, hoe enthousiaster ik word over de speciale methodes die ik kan toepassen in mijn praktijk om je nog beter op weg te helpen naar een leven zoals jij dat voor ogen hebt!

Mijn certificaten

//healthyher.nl/wp-content/uploads/2021/09/coach.jpeg
//healthyher.nl/wp-content/uploads/2021/09/self-defence.jpeg
//healthyher.nl/wp-content/uploads/2021/09/Reiki-1.jpeg
//healthyher.nl/wp-content/uploads/2021/11/Trainer_Basic-scaled.jpeg
//healthyher.nl/wp-content/uploads/2021/09/cert-horizontal.jpg

Over Healthyher

Wist je dat.....

Mijn dochter het allerbelangrijkste voor mij is.

  • ik mezelf een echte sportfrreak noem, maar ook gek ben op yoga en mediteren.
  • je me 's nachts kunt wakker maken voor nachochips of tiramisu.
  • ik droom van een huis aan het strand en heel veel reizen. Thailand staat bovenaan mijn bucketlist!
  • ik trots ben op wat ik bereikt heb en waar ik nu sta.
  • mijn ideale zaterdag bestaat uit kitesurfen, een lange wandeling op het strand of ontspannen naar de zonsondergang kijken met iets lekkers te eten en een wijntje.
  • ik vroeger zo ontzettend verlegen was dat ik geen vragen durfde te stellen of met vreemden durfde te praten.
  • ik heel graag workshops krav maga en kickboksen voor meisjes en jonge vrouwen organiseer, om zo hun zelfvertrouwen op te peppen.
  • ik een ontzettende hekel heb aan routine. Zo saai!
https://healthyher.nl/wp-content/uploads/2022/09/Backgroud-image_Testimonials-300x340.jpg

Over Healthyher

MEER ZELFVERTROUWEN EN GELUKKIG LEVEN OOK VOOR JOU

Zelfbewuster en gelukkiger leven, ook voor jou
Waarschijnlijk vraag jij je ook van tijd tot tijd af wat nu écht belangrijk voor je is. Mijn leven is door die vraag enorm veranderd. Ik ben gelukkiger, fitter en leef steeds meer vanuit vertrouwen. Dat is wat ik jou ook toewens: de regie over je leven in eigen hand en je eigen kracht herontdekken.

Met HealthyHer wil ik mijn positieve ervaringen van de afgelopen jaren met je delen, zodat je handvatten krijgt, een sterke mindset ontwikkelt en een gelukkig, fit en gezond leven kunt leiden zoals jij dat wil.

Hoe zit dat bij jou? Waar worstel jij mee?
Weet jij wat jouw kracht is?
Laat het me weten! Ik ga graag met je in gesprek!

Find Your Power Programma
//healthyher.nl/wp-content/uploads/2022/09/hh-about-img.jpg