Find Your Power

Find Your Power

Find Your Power

Find Your Power

Find Your Power

Vol vertrouwen je eigen koers varen

Heb jij moeite om tijd en ruimte te maken voor jezelf?

Doe jij duizend-en-één dingen tegelijk op een dag, maar geeft je dat weinig energie?

Heb jij vaak het gevoel dat je er helemaal alleen voor staat?

En dat je alle ballen tegelijk hoog moet houden?

Denken over de toekomst, dat doe je al helemaal niet. Want je hebt al moeite zat om het heden onder controle te krijgen en houden.

En eigenlijk ben je kwijt wat je graag zelf zou willen.

 

Is dit herkenbaar voor jou?

Meer Info
https://healthyher.nl/wp-content/uploads/2022/09/power-300x300.jpg

Find Your Power

VOORDELEN DIE JE KRIJGT NA HET PROGRAMMA

DUIDELIJKHEID IN HET LEVEN
Je weet weer wat belangrijk voor je is

LEER JE GRENZEN AAN TE GEVEN
Durf jij je grenzen te stellen

BETERE WERK PRIVÉ BALANS
Zorg voor een goede balans tussen werk en leven

Hier en nu
Geniet van het hier en nu, zonder angst

RICHTING IN HET LEVEN
Je krijgt weer richting in het leven, een doel om voor te gaan

Find Your Power

12 WEKEN PROGRAMMA OM JE FIT TE MAKEN

Via 4 speciaal ontworpen modules

You do it for you

We starten met het in kaart brengen van je huidige situatie. Ook kijken we naar wat jij belangrijk vindt. In deze module beginnen met tijdmanagement en je mag hier al dromen. In de eerste module combineren we het verleden, het heden en de toekomst. En ik laat je bepalen, als jij als tachtigjarige op je leven terugkijkt, wat wil je dan dat er gebeurd is? Op deze manier brengen we je talenten en eigenschappen in kaart.

Get conscious

In deze module staat bewustwording van je gedachten en emoties centraal. We kijken samen naar je emoties en hoe je met negatieve emoties kunt omgaan. Je gaat ruimte ervaren en leren loslaten. En we gaan werken met affirmaties.

Kick ass!

In de derde module bepaal je voor jezelf waarom je dit belangrijk vindt en wat de voordelen zijn van het gaan doen wat je wil doen. Jij bepaalt concreet je doelen en wat je ervoor nodig hebt om deze te behalen. En we kijken naar je rolmodellen.

Be kind to yourself

In de laatste module leer ik je hoe je compassie-oefeningen doet. Zodat jij weet hoe je ermee om kunt gaan, als het allemaal toch niet helemaal lukt. Om te voorkomen dat je snel de handdoek in de ring gooit. Want ieder pad heeft zo zijn eigen obstakels. Ik leer je om deze obstakels te overwinnen en je niet uit het veld te laten slaan. Onspanning speelt hierbij een grote rol. Uiteindelijk eindig je bij je nieuwe startpositie. En we reflecteren: hoe sta je er nu voor?

Iedere module doorloop je zelfstandig door de online training te volgen. Vervolgens hebben wij, na het online gedeelte van iedere module, een gesprek van een uur waarin we de module bespreken en samen aan de slag gaan met de onderwerpen van de training.

Find Your Power

veelgestelde vragen

Hier geef ik je antwoord op een aantal veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Laat het me dan weten via een mailtje of telefonisch.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, het is mogelijk om in 3 maandelijkse termijnen te betalen van ieder 600 euro. Je kunt je betaalwijze kiezen bij het afrekenen.

Hoeveel tijd gaat Find your power me kosten?

Dit wisselt enorm per persoon. Reken ongeveer 2 uur per week voor de totale periode van 12 weken. Het feit dat jij tijd hiervoor maakt, is een cadeautje voor jezelf. Je maakt even tijd voor jezelf en ik beloof je dat het je energie gaat geven.

Wat als ik het niet binnen de tijd haal?

Lukt het jou niet om het programma te doorlopen binnen 12 weken, dan is dat geen probleem. Laat het mij weten en we overleggen wat de beste aanpak is.

Ik twijfel of dit programma wel echt iets voor mij is.

Het is een grote stap om te nemen. Wil je nog wat beter een gevoel krijgen bij mij en bij het programma? Laat het me weten en we plannen een telefonische afspraak. Geheel vrijblijvend. Daarin kun je me al je vragen en twijfels vertellen en dan ontdekken we samen of dit het pad voor jou is.

Kracht achter Find your power

Mijn naam is Christine en ik ben de kracht achter Find your power

In een periode waarin ik niet lekker in mijn vel zat, ontdekte ik dat alles begint met de juiste mindset. Een aantal heftige gebeurtenissen zette mijn leven compleet op zijn kop. Ineens was ik een alleenstaande moeder, had ik een dierbaar familielid verloren en kreeg ik te horen dat ik een voorstadium van baarmoederhalskanker had.

Maar ik vocht terug. Ik begon met kickboksen en krav maga, stond bewust stil bij mijn verleden om er mijn lessen uit te leren en las stapels boeken over persoonlijke ontwikkeling. Langzaam groeide mijn zelfvertrouwen weer en kreeg ik de regie over mijn leven weer in eigen handen. En ik durfde weer doelen te stellen voor mezelf!

Meer Info

Find Your Power

Testimonials